blue][color=blue]نجيب الكمية المطلوبة من اللبن
غلى اللبن كويس مع مرعات التوقيت حسب الكمي
لو الكمية 1كيلو 15 دقيقة
لو الكمية 1.5 20 دقيقة
لو الكمية قليقة 10دقيق
الكيلو اللبن بيعمل 20كبوية
حسب الكمية الموجودة الضعف
تبرديد اللبن لمدة عشر دقيق
ثم عمل خميرة كبوية زبادى مع ازلت الوش
تم ضرب كبوية الزبادى حتى الزوبان
ثم ناتى يقليل من اللبن الساخن
وتقليب اللبن البراد مع الساخن تقليلب جيدا
ثم نضيف الخميرة جيدا مع اللبن
ونقوم بتسخين فرن البتجاز
وتكون درجة الحرة مقولة
[size=24]ونقوم بوضع اللبن فى الكبوية المخص اللبن
ثم نوضع الكمية فى الفرن
لمدة ساعة ونصف
ثم نقوم باخراج الزبادى من الفرن بعد المدة المحددة
ونتاكدان الزبادى كمل الدسم
ونترك الزبادى لمدة 10دقيق فى الهواء
ثم نوضع الزبادى فى الثلاجة لمدة1ساعة
غلى اللبن كويس مع مرعات التوقيت حسب الكمي
لو الكمية 1كيلو 15 دقيقة
لو الكمية 1.5 20 دقيقة
لو الكمية قليقة 10دقيق
الكيلو اللبن بيعمل 20كبوية
حسب الكمية الموجودة الضعف
تبرديد اللبن لمدة عشر دقيق
ثم عمل خميرة كبوية زبادى مع ازلت الوش
تم ضرب كبوية الزبادى حتى الزوبان
ثم ناتى يقليل من اللبن الساخن
وتقليب اللبن البراد مع الساخن تقليلب جيدا
ثم نضيف الخميرة جيدا مع اللبن
ونقوم بتسخين فرن البتجاز
وتكون درجة الحرة مقولة
[size=24]ونقوم بوضع اللبن فى الكبوية المخص اللبن
ثم نوضع الكمية فى الفرن
لمدة ساعة ونصف
ثم نقوم باخراج الزبادى من الفرن بعد المدة المحددة
ونتاكدان الزبادى كمل الدسم
ونترك الزبادى لمدة 10دقيق فى الهواء
ثم نوضع الزبادى فى الثلاجة لمدة1ساعة